Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de Onlinevis.nl veelgestelde vragen.
Het kan natuurlijk zijn dat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen vermeld staat.
Neem dan contact met ons op dan beantwoorden wij uw vraag graag.

Wanneer kan ik het beste bestellen?

Voor alle bestellingen van Onlinevis.nl geldt op maandag t/m donderdag: voor 20.00 uur besteld = volgende dag in huis. U kunt voor levering op maandag t/m vrijdag kiezen.

Wanneer wordt de bestelling bezorgd?

Na uw bestelling ontvangt u via de e-mail een bevestiging van de bestelling en tevens krijgt op de dag van bezorging een e-mail met uw Track & Trace code, zodat u een indicatie heeft wanneer uw bestelling ongeveer wordt geleverd. De pakketten van Onlinevis.nl worden geleverd via Trunkrs, een koerier die is gespecialiseerd in food pakketten.

Is er een minimale bestelwaarde?

Nee, er is geen minimale bestelwaarde op Onlinevis.nl. Voor bestellingen onder de 50 euro worden 6,95 verzendkosten berekend. Voor bestellingen boven de 50 euro hanteren we gratis gekoelde verzending.

Mijn bestelling heeft vertraging, wat nu?

Onze pakketten worden goed gekoeld verstuurd en worden in 99% van de gevallen binnen 24 uur bezorgd. Het kan voorkomen dat uw pakket een dag vertraagd is. Geen zorgen, we versturen onze pakketten heel goed gekoeld, zodat uw producten tot 48 uur gekoeld blijven. U kunt in dit geval altijd contact opnemen met Trunkrs.

Hoe kan ik op Onlinevis.nl betalen?

Bij Onlinevis.nl kunt u op verschillende manieren betalen, namelijk via:

  • iDeal (gratis)
  • Bankoverschrijving (gratis)
  • Bitcoin (gratis: op aanvraag - info@onlinevis.nl)

Wenst u via een bankoverschijving of via Bitcoin te betalen neem dan contact met ons. Als de tegoeden op onze rekening staan, gaan we over tot de verzending van de bestelling.

Is er een winkel waar mijn bestelling kan ophalen?

Nee, we versturen alleen online vis (vandaar ook onze naam!).

Hulp nodig?

Geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via info@onlinevis.nl of op 0627348183 via Whatsapp op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Let's get social

Top