Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de Onlinevis.nl veelgestelde vragen.
Het kan natuurlijk zijn dat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen vermeld staat.
Neem dan contact met ons op dan beantwoorden wij uw vraag graag.

Wanneer kan ik het beste bestellen?

Voor alle bestellingen van Onlinevis.nl geldt op maandag t/m donderdag: voor 20.00 uur besteld = volgende dag in huis. U kunt voor levering op maandag t/m vrijdag kiezen.

Wanneer wordt de bestelling bezorgd?

Na uw bestelling ontvangt u via de e-mail een bevestiging van de bestelling en tevens krijgt op de dag van bezorging een e-mail met uw Track & Trace code, zodat u een indicatie heeft wanneer uw bestelling ongeveer wordt geleverd. De pakketten van Onlinevis.nl worden geleverd via Trunkrs, een koerier die is gespecialiseerd in food pakketten.

Waar bezorgen jullie en wat zijn de verzendkosten?

We bezorgen in Nederland (met uitsluiting van de Waddeneilanden) en België. Voor alle bestellingen van boven de 50 euro die in Nederland bezorgd moeten worden, geldt de gratis verzending van Onlinevis.nl. Voor bestellingen onder de 50 euro brengen we 6,95 verzendkosten in rekening. Voor bestellingen naar België, rekenen we een vast verzendtarief van respectievelijk € 11,50. Levering naar andere landen is op eigen risico en in overleg via info@onlinevis.nl.

Is er een minimale bestelwaarde?

Nee, er is geen minimale bestelwaarde op Onlinevis.nl. Voor bestellingen onder de 50 euro worden 6,95 verzendkosten berekend. Voor bestellingen boven de 50 euro hanteren we gratis gekoelde verzending.

Mijn bestelling heeft vertraging, wat nu?

Onze pakketten worden goed gekoeld verstuurd en worden in 99% van de gevallen binnen 24 uur bezorgd. Het kan voorkomen dat uw pakket een dag vertraagd is. Geen zorgen, we versturen onze pakketten heel goed gekoeld, zodat uw producten tot 48 uur gekoeld blijven. U kunt in dit geval altijd contact opnemen met Trunkrs.

Wat moet ik met de koelelementen doen?

De koelelementen die u bij uw bestelling geleverd krijgt, kunt u opnieuw invriezen en gebruiken. Wilt u dat niet, dan kunt u ze lekprikken en de vloeistof door de goot spoelen (de vloeistof is niet slecht voor het milieu).

 
Hoe lang kan ik de vis van Onlinevis.nl invriezen?

De gevacumeerde producten van Onlinevis.nl zijn geschikt om in te vriezen. De verpakking kunt u dan het beste niet openen. Goed diepgevroren zijn de gerookte producten tot 6 maanden houdbaar. Ook kan de verse vis van Onlinevis.nl kan ingevroren worden. Mits de gevacumeerde verpakking dicht blijft. Diepgevroren is de vis tot 3 maanden houdbaar.

Wat is de houdbaarheid van vis?
De houdbaarheid van uw vis staat aangegeven op het etiket dat op het product zit. Verse vis is tenminste 4 dagen houdbaar. De gerookte vis is afhankelijk van het product. Natuurlijk is het wel zo: hoe eerder u de vis eet, hoe lekkerder! Bewaar de vis in de koelkast of als u het langer wilt bewaren, vries de vis dan in.
Hoe kan ik op Onlinevis.nl betalen?

Bij Onlinevis.nl kunt u op verschillende manieren betalen, namelijk via:

  • iDeal (gratis)
  • Bankoverschrijving (gratis)
  • Bitcoin (gratis: op aanvraag - info@onlinevis.nl)

Wenst u via een bankoverschijving of via Bitcoin te betalen neem dan contact met ons. Als de tegoeden op onze rekening staan, gaan we over tot de verzending van de bestelling.

Is er een winkel waar mijn bestelling kan ophalen?

Nee, we versturen alleen online vis (vandaar ook onze naam!).

Hulp nodig?

Geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via info@onlinevis.nl of op 0627348183 via Whatsapp op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Let's get social

Top